Centru de Recuperare Neuropsihomotorie Copii

Proiectul Centru de Recuperare Neuropsihomotorie Copii, este un proiect menit să vină în întampinarea tuturor copiilor cu deficiențe medicale, de natură neuropsihomotorie.

Copiii cu dizabilități au o singură dorință: să se poată juca la fel așa cum o fac cei care nu sunt greu încercați. Pentru ei însă fiecare pas recuperat este o sărbătoare!

Astazi efortul nostru se indreaptă catre ei prin deschiderea unui Centru de Recuperare Neuropsihomotorie pentru Copii, in comuna Bucovat, judetul Dolj, la doar 6 km de orasul Craiova, într-un loc înconjurat de peste 2000 ha de pădure, cu cel mai ozonificat aer din zona.

Mulți copii cu dizabilitati, cărora medicii nu le dau șanse de vindecare, reușesc să meargă din nou cu ajutorul specialiștilor, asta numai daca au rabdare sa treaca de listele de asteptare.

Pentru a implementa acest proiect avem nevoie de 450.000 €.

Proiectul va deservi 1000 de beneficiari.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Centru de Recuperare Neuropsihomotorie Copii

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
0 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

2,160,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete